Auto's tweedehands, Garage Guido, Gent Oostakker

 

Garage Guido – de vaste partner van uw wagen

Bent u op zoek naar een nieuwe wagen? Hebt u liever een tweedehandsexemplaar? Garage Guido in Oostakker heeft gegarandeerd wat u zoekt. Al meer dan vijftien jaar bieden wij u een groot aanbod aan nieuwe én tweedehandswagens. Heeft uw auto een onderhoud nodig? Wij steken met veel plezier de handen uit de mouwen.

Gevarieerd aanbod

Wilt u uw auto verkopen? Wij nemen hem graag voor een mooie prijs van u over. Zo hebt u meteen een startbudget voor uw nieuwe wagen. Misschien vindt u uw droomexemplaar wel bij ons? Ontdek ons grote en gevarieerde aanbod op www.garageguido.be.

Persoonlijke service

Garage Guido is uw specialist in wagens van Ford, maar kent ook alle andere merken als zijn broekzak. Voor herstellingen en onderhoud van uw auto bent u hier dus aan het juiste adres. Ons andere sterke punt? Het persoonlijke contact! Wij leren onze klanten graag kennen, want alleen zó bieden wij u de beste service. Verwacht een onderhoud van topkwaliteit voor een mooie prijs. En wilt u nieuwe velgen op uw wagen? Garage Guido staat voor u klaar!

Contacteer Garage Guido

Op zoek naar een nieuwe wagen? Heeft uw auto een onderhoud nodig? Bel Garage Guido, of kom gewoon eens langs!

U bent van harte welkom van maandag tot vrijdag, en op zaterdag voor verkoop.